útépítés 2017

Módosult a Vidékfejlesztési Program keretein belül megjelent VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése című felhívás. A támogatási kérelmek benyújtása 2017. január 6-tól 2017. február 6-ig lehetséges. 

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével tud jelentkezni!

A módosítás érintett pontjai:

1. A III. Projekt megvalósításával, technológiai fejlesztéssel kapcsolatos elvárások alfejezetben beszúrásra került a következő pont: 

  • Kizárólag olyan erőgép (traktor) beszerzése támogatható, amely rendelkezik forgalmi engedéllyel.

2. Az 1. számú mellékletben a munkagép általános fogalma törlésre került, a függesztett és vonatott munkagép fogalma került beépítésre.

3. A 2. számú mellékletben mindkét célterület esetében az egyes fejezetekhez/alfejezetekhez tartozó karakterszámok kerültek feltüntetésre, illetve a 2. célterület esetében a már meglévő munkagép igazolására a jegyző által kiállított igazolás is elfogadható, amennyiben a munkagép nem rendelkezik forgalmi engedéllyel

Támogatási kérelem benyújtására a vidéki önkormányzatok és társulásai jogosultak, külterületi utak fejlesztésére 100 millió forint, eszközbeszerzésre 10 millió forint a támogatás összege. A támogatási kérelmek benyújtása 2017. január 6-tól 2017. február 6-ig lehetséges. 

A pályázati felhívás itt érhető el! 

Kép forrása: www.hajdubihar.blogspot.com

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

 

1

 

 

Add a Startlaphoz 

.